Läger på gästhuset för alla fadderbarnen!

Posted on 12/01/15 in Matilda och Linnea, No Comments

I fredags kom alla fadderbarnen i projektet hit till gästhuset. Runt tio-tiden droppade de första barnen in, de fyra små massajbarnen med deras home base care-kvinna. Sedan fortsatte barnen att komma under förmiddagen och vid ett-tiden var alla samlade för att äta Pilau tillsammans. Sedan fick barnen leka så mycket de orkade hela eftermiddagen. Vi spelade volleyboll, lekte lekar, spelade fotboll och sjöng tillsammans. Barnen såg ut att stortrivas och energin var ständigt på topp.

När det mörknat och vi ätit kvällsmat, chapati och bönröra, fick alla barnen duscha. För många av de var det häftigt att få duscha under en riktig kran, i vanliga fall fyller de upp vatten i en balja och häller över sig. När barnen gått och lagt sig slog jag och Linnea in resten av paketen och planerade fem-kamp för morgondagen.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *