Glad påsk med aktiva dagar i Voi

Posted on 04/05/15 in Uncategorized, No Comments

Under två dagar har familjerna Selin och Franzen haft förmånen att få umgås med 10 av de föräldralösa barnen i projektet. Aktivitetsdagarna började med en gudstjänst på Bogesunds House sedan åkte alla till farmen där fikat var framdukat.

Barnen fick medskickade träningskläder från Sverige och sedan var fotbollsmatchen igång. Under kvällen blev det även volleybollmatch med barnen där både chauffören, pastorn, vaktmästaren och kordinatorn för projektet deltog. Efter kvällsmaten spelades det olika spel där även barnen från Voi lärde ut kortspel till Alfred, Alva och Lukas från Ulricehamn.

Kvällen avslutades med grillning av marshmallows innan det var läggdags.

Barnen vaknade tidigt på påskafton, då blev det mer fotboll och brevskrivande till faddrarna i Sverige. Dagen avslutades med påskäggsjakt på farmen innan hemfärd då de fick med sig varsin ryggsäck, lakan och 24 kg majsmjöl.
– Det har varit fantastiskt  att se glädjen i barnen över att få träffas och göra något roligt tillsammans på farmen och det har förgyllt våra dagar i Voi, hälsar familjerna Selin och Franzén.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *