Bra resultat på Bogesundsskolan

Posted on 04/09/15 in Uncategorized, No Comments

Elever och lärare på Bogesundssskolan har under många år gjort ett fantastiskt arbete med den årligen återkommande internationella kvällen. De insamlade pengarna har betytt mycket för utsatta människor både i Voi och på andra håll i världen. Den internationella kvällen veckan före påsk i år var inget undantag.

Eleverna har själva bestämt att 60 procent av behållningen från dagen ska gå till arbetet i Voi och resterande pengar till andra behjärtansvärda ändamål.

För Voiprojektet innebär årets insamling cirka 45 000 kronor. Det är inte bestämt exakt vad pengarna ska användas till, men det finns förslag och det blir definitivt något som gör livet lite bättre för de föräldralösa barnen.

Stort tack till alla som jobbade med dagen – och alla som var där och bidrog till det fina resultatet!

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *