Stickade färgglada tröjor snart i Voi

Posted on 01/19/15 in Uncategorized, No Comments

Mary Solvang i Södra Vånga (Blidsberg) stickar fina och varma tröjor. Inte några få, utan många. Och av garn som inte sticker och kliar. Nu skickar hon med ett stor antal barntröjor, och mössor till Voi. Fint buntade i olika barnstorlekar.
Någon kanske undrar om man verkligen har användning av stickade tröjor och mössor i ett varmt land som Kenya. Jo, verkligen. Vi kanske tycker att det är varmt, men det beror ju på vad man är van vid. Och det kan faktikskt bli under 20 grader i Kenya!
Stort tack till Mary för hennes engagemang – och till grannen Gunvor Pettersson som hjälpte till att förmedla kontakten till Voiprojektet.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *