En extra meningsfull jul

Posted on 12/19/14 in Uncategorized, No Comments

Missa inte Voiprojektets aktiviteter i helgen och gör julen extra meningsfull både för dig själv och andra.

På lördag kl 10-16 finns Voiprojektet utanför KappAhls butik på gågatan i Ulricehamn för att sälja julklappar i form av bland annat en väggkalender för 2015, samt presentkort på solenergilampor och matpaket till de föräldralösa barnen.

Kl 16 på lördag blir det för sjätte gången julkonsert i Ulricehamns kyrka av Frida Johansson och hennes vänner, i år dessutom förstärkt med extra musiker. Njut av fin sång och ge samtidigt ett bidrag till Voiprojektet.

På söndag kl 12-16 fortsätter försäljningen på gågatan. Det är en glädje i att ge och en glädje i att få. Välkomna!

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *