I Voi igen!

Posted on 10/06/14 in Uncategorized, No Comments

För er som inte redan vet det, så är Håkan Marby, Ulf Lindskog och jag själv i Voi några dagar. Efter en lång natt på flyget och tre timmar i bilen kom vi fram kl 13 igår. ”Mitt rum” var bäddat och klart och efter  en god lunch och en skön dusch var vi väl till mods.

Idag ska vi träffa en revisor för att prata om den ekonomiska redovisningen och för övrigt ska vi prata med Manase och den övriga personalen om drift, underhåll och framtid.

Ulf och Håkan har också planerat in möten med den lokala Rotaryklubben för att undersöka om det finns möjlighet till samarbete med klubben i Ulricehamn om någon gemensam satsning på området där gästhuset ligger. Naturligtvis ska det vara något som kommer de föräldralösa barnen tillgodo, men i förlängningen också samhället runt omkring

Igår regnade det för första gången på länge i Voi  (vi kom med välsignelsen) och det var lite kyligt. Idag skiner solen och vi ser fram mot en härlig dag.

/Jan-Åke

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *