Köp nya Voikalendern på höstmarknaden

Posted on 09/30/14 in Uncategorized, No Comments

På höstmarknaden på lördag (4 okt) presenteras den nya Voikalendern för 2015. Den går på temat vardagsglädje och varje månad får ett av de föräldralösa barnen i Voi berätta lite om sig själva och vad som gör dem glada. På varje uppslag finns också ett citat som rör vardagsglädje och plats för en egen reflektion.

Lennart Gyllensten står för text och idé och Sune Broman har gjort den grafiska formen. Förutom bilder från dessa två, har även Pär Fritzson bidragit med bilder – och kalendern sponsras av LH Tryck.

Eftersom kalendern också innehåller information och bilder om Voiprojektet är den en utmärkt julklapp. Så passa på att bunkra upp redan nu. Företag och näringsidkare av olika slag kan med fördel köpa kalendern och dela ut till både anställda och kunder.

Säljstart blir på höstmarknaden där Voiprojektet har ett stånd på torget framför Rådhuset, kl 10-14. Priset är 60 kronor styck. Kalendern kommer i framtiden bland annat att finnas tillgänglig i några butiker på gågatan (vilka meddelas senare), samt säljas på gågatan under ett par av söndagarna i advent.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *