Panta mera i Gällstad

Posted on 03/19/14 in Uncategorized, No Comments

Sedan ett par år tillbaka finns en behållare för pantkvitto på ICA i Ulricehamn, dvs en behållare där man kan lägga kvitton för returburkar och flaskor. Kvittona löses sedan in i kassan och pengarna går oavkortat till Voiprojektet.

Förra året blev behållningen över 31 000 kronor – en fantastisk stor summa pengar som visar hur många som engagerar sig i projektet.

Nu har Kenneth Johansson tillverkat ytterligare en pantbössa och satt upp den på ICA i Gällstad. Omsättningen av kunder i Gällstad är naturligtvis inte lika stor som i Ulricehamn, men nu finns i alla fall möjligheten att lämna sitt bidrag även där.

Sedan tidigare finns det även några företag i Gällstad bland våra sponsorer.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *