Jenny Berggren och State of Drama

Posted on 06/29/12 in Uncategorized, No Comments

Voi-ambassadören Jenny Berggren och State of Drama (som nyligen vann Metro on Stage) gör gemensam sak med många andra artister och deltar i en välgörenhetsgala som Rotary arrangerar i Ulricehamn den 2 september. Merparten av behållningen från konserten går till arbetet i Voi.

Samtliga artister, utom Jenny Berggren, har det gemensamt att de kommer från Ulricehamn och de flesta har haft Jörgen Sandblom som lärare på Tingsholmsgymnasiet. Tidigare konserter har varit oerhört populära och samlat mycket folk – och gett många kronor till välgörande ändamål.

Läs mer på UT:s hemsida http://www.ut.se/kultur_och_noje/jenny-berggren-till-rotarygalan(3332007).gm

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *