Succé för annorlunda Voi-kväll i Knätte

Posted on 03/27/12 in Uncategorized, No Comments

Arrangemang i Knätte ordnades av ”sex glada Knättefruar” och var egentligen ett jubileum för ett uppträdande på Valborg för 20 år sedan. Damerna valde att göra det som en fest/pub arrangemang med influenser av Wallmans salonger – modell bygdegård.

Alla 100 biljetter såldes och det var fullsatt i bygdegården. Deltagarna var i åldern 19-75 år.

Kvällen innehöll kort information om Voi. Så var det mat (männen till fruarna höll till i köket) och underhållning i form av sång och spex som de sex fruarna stod för. Och så spelade musikerna Two Fun upp till dans.

Allt överskott från kvällen gick till Voi! Totalt drygt 11 000 kronor!

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *