Ge ett bidrag

Nu har Voiprojektet ett eget Swishnummer som du kan använda om du vill bidra till verksamheten. Swishnumret är 1232825818. 

Vill du bidra med pengar till programmet med de föräldralösa barnen kan du göra det via EFS Brunnsnäskyrkans pluskonto: 11 76 88 – 2. Kontot används enbart till Voiprojektets verksamhet och pengarna går oavkortat till verksamheten i Voi.

massajarmbandEtt moderiktigt massajarmband kan bli ditt för 50:- (minst). Köp det och visa att du tillhör Voi-familjen. Eller ge bort det som en julklapp eller present till någon du tycker om. Finns i flera färger. Finns ett fåtal kvar.

Silversmycke, design Eva Orrbeck
Ett snyggt silversmycke i form av Voi-loggan finns till försäljning. Det är gjort av silverkonstnärinnan Eva Orrbeck och kostar 175 kronor. Hela behållningen går till de föräldralösa barnen i Voi.  Slutsålt.

 

Vill du specifikt bidra till att bygga upp gästhuset och farmen till ett kunskaps- och utvecklingscentrum som ska göra programmet mindre beroende av bidrag och trygga barnens framtid på lång sikt, så ska du använda bankgirokontot 673-7993. Vill du göra en automatisk banköverföring varje månad på 20 kronor eller mer (En tjuga för Voi) gör du det till bankkonto 8380-8, 04 096 603-8.

 

Är du företagare och vill bli sponsor har du flera olika företagspaket att välja bland. Satsar du minst 5000 kronor blir du en av The Big Five! Läs mer om detta på ”En sten från hjärtat”.


Ett annat sätt att bidra till utvecklingen av farmen är att ge bort ett presentkort på en hantverkare som kommer att jobba med utbyggnaden av farmen till ett resurscenter. En veckas arbete på farmen kostar 150 kronor. Det senaste som byggts är ett växthus för effektivare odling

Du kan också bli personlig fadder för ett av de föräldralösa barnen.
Mer info och anmälan här!

Och när du pantar dina tomburkar och flaskor på ICA i Ulricehamn och i Gällstad kan du skänka panten till Voi-projektet. 

Du kan också ge ditt bidrag direkt till Voiprojektet via en annan säker betalningsmetod – Paypal. Det fungerar antingen du har ett Paypal-konto eller vill betala med ett bank- eller kreditkort.

En överföring kostar 3,4 % av beloppet + 3,25 kr, och den summan dras från överföringen. Det innebär t ex att Voiprojektet får 45,05 kronor om du skänker 50 kronor, eller 93:35 kr om du skänker 100 kr.