Ge bort en meningsfull julklapp 2015

Skänk en gåva till Voiprojektet och ge bort ett gåvobevis i julklapp! Kan en julklapp bli mer meningsfull än så?

Gåvan kommer att användas där den bäst behövs i arbetet med de föräldralösa barnen i Voi och byarna omkring. Storleken på gåvan är frivillig och gåvobeviset kan du ladda ner från den här sidan och skriva ut. (klicka på bilden)

Helst ser vi att du swishar in ditt bidrag till Voiprojektets egen swishnummer 123 28 25 818. Då medverkar du dessutom till att Voiprojektet samlar poäng i sparbankens Föreningskamp och får dela på en miljon kronor. Ju fler swishningar, desto mer av miljonen går till Voiprojektet eftersom det är antalet betalningar och inte storleken på summan som räknas.

Naturligtvis går det också att betala via plusgirokonto 117688–2, men då räknas inte bidraget in i Föreningskampen.

För den som hellre vill ge bort ett presentkort på en hantverkare på gästhuset, så finns också ett sådant att ladda ner. (klicka på bilden)

Det finns också presentkort på kycklingar/höns och matpaket som delas ut till alla barn till jul. De presentkorten finns inte för nedladdning, men kan köpas på gågatan i Ulricehamn (utanför Life-butiken) den 19:e och 20:e december. Där finns även Voi-armband och salladsbestick!

Alla pengar går oavkortat till arbetet i Voi! Tack för ditt bidrag!