Seminarium på gästhuset

Posted on 04/09/17 in Uncategorized, No Comments

 

 

Hjälpkvinnorna på seminarium.

28mars-31mars hade hjälpkvinnorna i projektet som är 5 stycken ett seminarium på gästhuset. Där fick de lära sig vilka uppgifter och ansvar de har gentemot barnen och deras vårdnadshavare, hur de ska hjälpa till med svårigheter som barnen stöter på i livet och de hade även en repetition om hur rapporter skrivs.

En utav dagarna deltog de även i arbetet med växthuset och gick då igenom hur man förbereder jorden och odlar växter.

De är glada att ta del av denna kunskap som gör det lättare för de att utföra sitt arbete och de kan även börja odla hemma för att sedan kunna sälja växter och få en liten inkomst. De uppskattar verkligen den hjälp de får – tillsammans gör vi skillnad!

Pamela vattnar växter

Sista dagen köptes det in madrasser och delades ut till de barn som var i störst behov av det. Madrasserna finansierades från julförsäljningen 2016 i Ulricehamn.

Agneta och Martha med den nyinköpta madrassen

 

 

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *