Hope Malemba

Posted on 02/15/17 in Uncategorized, No Comments

Hope är femton år och har växt upp hos sin morfar i Mgeno. Där bodde hon till förra året då hon flyttade till sin farbror. När hon kom dit ville de att hon skulle hjälpa till mer med alla vardagliga sysslor, vilket är vanligt i Kenya. Då fick inte Hope tid att göra sina läxor, vilket gjorde att hon kom efter med skolarbetet och betygen blev sämre. Detta uppmärksammades av Hanna som är medhjälpare i Voiprojektet. I januari började Hope på en boardingschool som innebär att hon bor, äter och går i skolan där. Hope är ambitiös och duktig i skolan och drömmer om att bli advokat. Favoritämnet är matematik. Hon hälsar att hon stortrivs i skolan och är tacksam att hon fått denna möjlighet.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *