Extra matpaket utdelade

Posted on 05/18/16 in Lydia, No Comments

Vissa delar av vårt land har upplevt massor av regn och översvämningar, men Voi och dess omgivningar har haft lite regn. Situationen har varit så här under de senaste 3 åren och därför har programmet gett alla föräldralösa barn och deras familjer extra matpaket, utöver att vissa föräldralösa barn får matbidrag varje månad.

Vi har just avslutat distributionen av matpaket till de föräldralösa barnen och deras familjer. De bestod av 36 kilo majsmjöl , 12 kg vetemjöl, 10 kilo bönor, 5 liter matolja, 5 kg socker, 1 kg tvättmedel, badtvål, teblad och salt. Alla barn fått alla dessa saker.

Tack Gud för att programmet har möjlighet att göra en skillnad, och tack till alla som på ett eller annat sätt är med för att göra allt detta möjligt.

Gud välsigne er alla.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *