Lyckad adventsinsamling

Posted on 12/25/15 in Uncategorized, No Comments

Nästan 200 hönor såldes på gågatan i Ulricehamn under adventsinsamlingen. Ja inte levande hönor alltså, men presentkort på hönor som ingår i de matpaket som delats ut till de föräldralösa barnen i Voi.

Dessutom såldes många salladsbestick och armband. Exakt hur mycket pengar insamlingen gett är inte uträknat ännu, men det har blivit en bra bit över 20 000 kronor – som går oavkortat till arbetet i Voi.

Under december fram till jul har det gjorts över 200 swishningar av bidrag till Voiprojektet. Det var inte bara till adventsinsamlingen utan även andra bidrag, t ex födelsedagsinsamlingar. Det ger ytterligare pengar genom sparbankens föreningskamp där medverkande föreningar får dela på en miljon kronor.

Tack alla bidragsgivare och funktionärer för ett bra resultat. Vi gläds åt att tillsammans göra livet lite bättre för barnen i Voi och att de inte glöms bort i alla andra behjärtansvärda insamlingar.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *