Kisimenyi

Posted on 10/31/15 in Matilda och Linnea, No Comments

Klockan nio kom det en taxi och hämtade oss för att sedan plocka upp Thomas i stadsdelen Sofia, efter det åkte vi iväg till Kisimenyi. Ungefär en timme och en kvart senare var vi framme vid kyrkan i byn där vi skulle ha möte med vårdnadshavarna och home base care-kvinnan Serah. Vi väntade en liten stund och sedan kom Serah och några av vårdnadshavarna dock inte alla så Thomas tyckte att vi skulle åka till skolan i närheten medan vi väntade in resten. Vi körde iväg till Primary school i byn där 6 st av barnen i projektet går. Vi fick chans att träffa alla för en kortare pratstund och lite fotande. Sedan återvände vi till kyrkan där alla 10 vårdnadshavare var på plats. Efter mötet som varade i ungefär en timme åkte vi vidare till den närliggande byn Buguta där Ali och Hassan går i skolan. Vi blev även där väl bemötta av rektorn på skolan som ledde oss in i en datasal där vi fick träffa Ali och Hassan, två trevliga killar som båda älskar fotboll.

Här är några av fadderbarnen på Kisimenyi Primary School; Mutiso, Masive, Pascal och Onesmus.

Nedan ser ni Hassan och Ali på Buguta Primary School.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *