Två volontärer till Voi i höst

Posted on 07/24/15 in Uncategorized, No Comments

Matilda Johansson och Linnea Jordner från Ulricehamn ska vara i Voi 2,5 månader i höst som volontärer. Båda slutade gymnasiet i våras och har varit i Voi tidigare (se bilden). Nu vill de tillbaka under en längre period för att också kunna göra en insats i projektet.
Matilda och Linnea kommer att bo på gästhuset under oktober, november och halva december och hjälpa till med allehanda sysslor som har med gästhuset att göra. Det kan handla om allt från kök och städ till trädgårdsarbete och att göra gästhuset ”hemtrevligt”.
Volontärerna kommer även att vara med i arbetet med de föräldralösa barnen. Det innebär bland annat hembesök och dokumentation av barnen och deras levnadsvillkor.
Eftersom Voiprojektet drivs av den lutherska kyrkan ska Matilda och Linnea även delta i kyrkans övriga arbete med kvinnoarbete, gudstjänster och körverksamhet.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *