Extra matpaket är utdelade till barnen

Posted on 06/04/15 in Lydia, No Comments

Voi och dess omgivningar har fått lite regn, trots att det har regnat kraftigt i hela landet och orsakat översvämningar. På grund av detta har grödorna torkat bort och många har inte kunnat skörda under lång tid.

På grund av brist på regn och hotande svält beslutade programmet att ge de föräldralösa barnen och deras familjer extra mat. Varje föräldralös fick ett matpaket som bestod av 24 kg majsmjöl, 3 liter matolja och 5 kg bönor. Vårdnadshavarna var så glada att ta emot matpaketen och var tacksamma för allt programmet har gjort för dem.

Programmet vill passa på att tacka alla givare och vänner som donerat pengar till matpaketen. Må Gud välsigna er alla rikligt som på det här sättet  fortsätter att göra en skillnad.

/Lydia
 

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *