PR material på (rally)väg

Posted on 05/24/15 in Uncategorized, No Comments

Ulf Lindskog och Håkan Marby är på väg till Voi för att följa upp arbetet med gästhuset, bland annat titta på de förbättringsarbeten som är gjorda – och planera framtida satsningar. På programmet står även besök hos Voi kommun och träffa den revisor som hjälper till med gästhusets ekonomi.

Med i bagaget har de också material som ska hjälpa till i marknadsföringen av gästhuset: 50 Tshirt och 100 dekaler som Hobby Reklam respektive GSon Reklam har skänkt. De ska bland annat delas ut till busschaufförer och andra nyckelpersoner.

Ett par av de allra första dekalerna och tröjorna kommer Pili Pili Rally Team att få. Teamet ska köra KCB Rally i Voi 5-6 juni och har bokat upp stora delar av gästhuset några dagar i samband med detta. Kul!

Niclas Axelsson på Hobby Reklam

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *