Regnet öser ner i Voi

Posted on 10/07/14 in Uncategorized, No Comments

Voi är väldigt torrt. Därför ser man regn som en välsignelse från ovan. Vi kom med regnet i söndags och idag har det regnat mer än någonsin

Jag kan inte säga att det är riktigt det jag önskar mig personligen just nu, några få dagar i Voi.

Men vi har haft bra samtal, både internt och med externt. Gästhuset är fantastiskt fint och vi är oerhört glada och stolta för att få vara en del av att det finns.  Det finns stora utvecklingsmöjligheter och också sådant som behöver förbättras. Antalet gäster tycka öka och i månadsskiftet oktober/november har man tvingats säga nej besökare.

Vi har också träffat andra organisationer som vi kanske kan jobba tillsammans med i framtiden. Behoven är stora och vi behöver hjälpas åt. Vårt fokus är att hjälpa de föräldralösa barnen till en hållbar framtid. Kan vi utveckla gästhuset och farmen till det kunskaps- och utvecklingscenter som vi drömmer om, kommer vår hjälp att nå längre och till fler.

/Jan-Åke

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *