Voi-utflykt runt Åsunden

Posted on 04/13/14 in Uncategorized, No Comments

Voi-utflykt med buss runt Åsunden
lördagen den 26 april kl 10.30-16.00 (cirka)

Turen går via Torpa Stenhus och Hofsnäs. Vi äter gemensam lunch på Åsundsholm, där vi även får en leksam aktivitet i golfens tecken. Om väder och vind är det rätta tar vi en tur till Fagerås nära Sjötofta för att titta på miljontals med blommande påskliljor (Inträde 50:-).

Syftet med resan att få lite avslappnad tid tillsammans med våra vänner Manase, Lydia och Beatrice, och samtidigt göra något kul tillsammans.

Pris för lunch och buss blir 180 kronor (som oavkortat tillfaller Voiprojektet!)

Anmälan sker per mail till Jan-Åke, eller på Voiprojektets facebookgrupp. Lista finns även i Brunnsnäskyrkan. Notera datum för anmälan eftersom principen först till kvarn gäller. Avresa blir från Marknadsplatsen.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *