Sprakande avslutning

Posted on 04/30/14 in Uncategorized, No Comments

Valborgsmässoafton blev den sista kvällen i Ulricehamn för Manase, Lydia och Beatrice – för den här gången. Nu bär det av till Skåne.

Det blev en ganska häftig kväll vid valborgsmässoelden i Timmele. Ett imponerande, och samtidigt för vissa ett lite skrämmande, fyrverkeri avslutade kvällen och hela vistelsen i Ulricehamn.

Det har varit många och positiva möten och samlingar under en dryg veckas tid. Allt från första kvällens konsert med Jenny Berggren, till utflykten bland golfbollar och påskliljor, gudstjänster, skol- och företagsbesök, och personliga möten – och inte minst tisdagens internationella kväll på Bogesundsskolan.

Besöket har också gett tid för ett antal personliga möten med fika och utbyte av tankar och funderingar. En del frågor har fått svar, andra har väckts. Och många minnen kommer att stanna kvar länge – väldigt länge!

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *