Voi-projektet på näringslivsmässan

Posted on 02/06/13 in Uncategorized, No Comments

Fredagen den 22 och lördagen den 23 februari är 2013 års näringslivsmässa i fotbollshallen på Lassalyckan i Ulricehamn. Det blir en mötesplats för företagare, kunder och allmänhet – och ett gyllene tillfälle för Voi-projektet att nå ut med information om arbetet i Voi. Förra årets mässa gav kontakter som fått stor betydelse!
Vi har erbjudits plats i Rotarys monter eftersom Rotary gärna vill visa upp någon verksamhet som klubben stödjer. Passa på att göra ett besök och få en pratstund om arbetet i Voi.
Dessutom behövs frivilliga som kan stå i montern. Hör av dig till Jan-Åke Thorell och tala om när du kan vara med. Du behöver inte vara expert på arbetet i Voi, men berätta det du vet för besökarna under ett par timmar. Ju fler vi blir, desto mindre betungande blir det. Mässan är öppen kl 9-16 båda dagarna.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *