190 000 kr i behållning från Rotarygalan

Posted on 09/08/12 in Uncategorized, No Comments

Allt är inte räknat än, men det prelliminära resultatet från Rotarygalan i söndags är 190 000 kronor. 80 % av behållningen går till Voi-projektet och resten till andra projekt som Rotary satsar på.

Med tanke på att auktionerna av Bolongolven precis har startat lär det bli mer pengar. Golv som är värt 25 000 kronor är nu uppe i 5-6000. Det kan gå att göra fynd på auktionssidan!

Biljettförsäljningen ger ju den klart största intäkten från galan, därefter det fantastiska lotteriet. Roligt var också att Pär Johanssons tavla Heart of Africa såldes på auktion för 28 000. Tack till Hökerums Bygg som köpte den. Den som vill se tavlan får väl smyga sig in i lunchrummet… Jenny Berggren skänkte ett antal skivor som någon i publiken fick sätta ett pris på, det blev 200 kr och Jenny skänkte hela försäljningen till Voi-projektet. Det blev 4200 kronor. Och Voi-gruppen sålde äpplen för 5000 kronor.    (foto: Sune Broman)

Men höjdpunkten för mig var när Jenny sjöng sin egen sång Give Me The Faith med Occapella i ryggen. Då fick jag kämpa för att tårarna inte skulle komma. Vilken otroligt vacker sång. När sedan State of Drama tog över efter pausen – då lyfte nästan taket på sporthallen. Vilken kväll! Tack alla som arbetade och slet och gjorde den så bra!

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *