Varma möten

Posted on 02/13/12 in Uncategorized, No Comments

Efter en underbar flygtur anlände vi Kenya än en gång. Det är ju just så varmt som man tror att man minns men ändå inte riktigt kommer ihåg förrän man är tillbaka igen, och tänker: ja just det, det är ju så här det är. Vi anlände Voi i lördags och efter lunch på BH så åkte vi till Farmen och såg utvecklingen där sedan förra året. Den härliga bouganvillea-häcken som planterades när vi var här förra året blommar underbart nu. I går firades gudstjänst i Kisimenyi med kyrklunch efteråt. Jag hann träffa Masive på plats och Koleta sjöng i kören. Vi gjorde därefter två hembesök  där, Mutunga och Mbite, innan vi åkte hem. Vi skulle göra ett till hembesök på vägen hem, men saker och ting förändras snabbt här och vi fick ställa in besöket när vi nästan var ända framme.

Nu sitter jag i pannlampskenet med värmeljusen tända på soffbordet och försöker skriva lite. Strömmen gick för en liten stund sedan och det är kolsvart både ute och inne. Det enda som hörs är cikadorna som spelar för oss. Idag har dagen varit vikt åt BH med lek med barnen, rättning av matteböcker, samtal och andra viktiga saker.

Vid tangenterna
/Lisa

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *