Åsundsholm Voi-projektets första Elefant

Posted on 11/14/11 in Uncategorized, No Comments

Idag överlämnade familjen Gunnardo en gåva på 41 000 kronor till utvecklingen av farmen i Voi. Familjen driver Åsundsholm Golf & Country Club och har satsat 20 kr per inbetald greenfee under säsongen. Summan överlämnades symboliskt av Birgitta, Fredrik och Carl-Johan Gunnardo vid en enkel ceremoni i Voi-lokalen på gågatan i Ulricehamn under måndagskvällen.

Men inte nog med det.

Familjeföretaget har dessutom beslutat sig för att bli en av The Big Five, och bli Voi-projektets första Elefantsponsor, och har därför förbundit sig att betala minst 50 000 kronor per år till projektet under de två kommande åren.

— Vi räknar med att öka antalet golfare och få in mer pengar i greenfee nästa år än i år, berättar Fredrik Gunnardo. Det ska bli minst 50 000 kronor per år i två år, kanske mer.

Samtidigt utmanar familjen Gunnardo andra företag att göra liknande satsningar till förmån för Voi-projektet. Det kanske kan vara 20 kr per såld produkt, eller 20 kronor för en utförd tjänst. Bara fantasin sätter gränser.

Från Voi-projektet framfördes ett varmt tack för gåvan.

– Vi är väldigt glada för det generösa gåvan, säger Jan-Åke Thorell i Voi-projektets styrgrupp. Det är också en gåva som förpliktigar. Vi hoppas att familjen Gunnardo kan följa med till Voi vid ett senare tillfälle och se hur pengarna har använts.

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *