Det är lugnt i Voi

Posted on 10/25/11 in Uncategorized, No Comments

Med anledning av en del oroliga sms vill vi bara tala om att allt är lugnt i Voi. De incidenter som hänt i Nairobi påverkar inte alls vår resa. De har dessutom inträffat på platser där västerlänningar över huvud taget inte brukar vara.

De som jag pratat med menar också  att det inte är frågan om något terrordåd, utan enstaka händelser av kriminella.

I Voi flyter programmet på som planerat. Idag har Jan-Åke haft utvecklingssamtal med Lydia. Det har bland annat handlat om de 14 nya barn som tagits in i programmet (totalt 40 barn just nu), och Lydias planer på vidareutbildning. Hon planerar att studera på kvällstid fr o m januari.

Tingsholmsgruppen har gjort ytterligare studiebesök idag för att hitta tänkbara praktikplaser för sina elever. Idag var det besök på Kenya Wildlife Educational Centre och Voi Safari Lodge. Utöver intressanta besök, fick gruppen också se en mängd vilda djur inne i parken. Bland annat elefant och lejon på riktigt nära håll.

(bilden ovan är från gårdagens besök på laboratoriet på kliniken)

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *